BESTÄLL PELLETS

Vi arbetar med att ta fram en ny, smart e-handelslösning. Du kan handla pellets på någon av de nedanstående webbplatserna så länge.

NEOVA PELLETS

För dig som tidigare har handlat Neova-pellets från Neova klickar du dig vidare till Neovapellets.

Gå till neovapellets.se

AGROL PELLETS

För dig som handlat Agrol-pellets av Lantmännen Agroenergi klickar du dig vidare till Pelletsakuten.

Gå till Pelletsakuten.se

VET INTE/NY KUND

För dig som inte vet varifrån du handlat tidigare eller är ny kund.

Gå till Kundtjänst

Powered by Nature

Trädbränsle är en förnybar energikälla som ger värme och välbefinnande. Pellets är en form av trädbränsle som vi hämtar från växtriket. Hur då kanske du undrar? Jo, genom att pressa samman restprodukter från skogs- och sågverksindustrin såsom flis och olika typer av spån. Förut var de här restprodukterna dyra att göra sig av med, men vi kom på att de kunde användas för att göra värme och elektricitet. 

Vi på Agroenergi Neova Pellets hämtar vårt trädbränsle från växtriket i svenska skogar. Och vi samarbetar bara med ansvarsfulla leverantörer som är certifierade enligt FSC och PEFC. Vi försörjer privatkunder, industrier, kommunal och statlig verksamhet samt lokala entreprenörer med 100 % förnybar energi. Det är hållbart, ekonomiskt och tillförlitligt. Och detta är vi stolta över. Bra för miljön. Bra för kommande generationer. Bra för dig.

Vi lovar mer än pellets

Vi lovar trygghet genom pålitliga leveranser av produkter med en jämn och hög kvalitet. Vi lovar att aldrig äventyra hållbarheten i ekosystem, miljö, fabriker, produktion eller affärer. Vi lovar att alltid finnas nära när du behöver oss. Och vi lovar att vara proaktiva och försöka förutse saker som kommer ske snarare än reagera när de sker.

Läs mer om vårt erbjudande