BESTÄLL PELLETS

Vi arbetar med att ta fram en ny, smart e-handelslösning. Du kan handla pellets på någon av de nedanstående webbplatserna så länge.

NEOVA PELLETS

För dig som tidigare har handlat Neova-pellets från Neovas återförsäljare klickar du dig vidare till Neovapellets.

Gå till neovapellets.se

AGROL PELLETS

Ring vår kundtjänst på 020 - 418 419 eller mejla till kundtjanst@agroenergineova.se för att beställa Agrol-pellets.

Mejla kundtjänst

VET INTE/NY KUND

Är du osäker på vilket varumärke du tidigare handlat eller är helt ny pelletskund så ringer du kundtjänst på 020 - 418 419.

Gå till kundtjänst

Vägen till naturlig energi

Vad är egentligen naturlig energi? För oss är svaret enkelt. Vi producerar enbart trädbränsle i form av pellets, briketter och loggs. Det är en 100 % förnybar energikälla och så har vi arbetat sedan starten 1982.

Sedan dess har vi varit med och byggt upp branschen och genom våra produkter förser vi såväl privata hushåll som små till stora industrier med värme och energi. Men för oss handlar naturlig energi inte enbart om produkterna. Vi tar ett stort ansvar för miljöansvar genom våra certifieringar och sedan 2009 har vi minskat CO2-utsläppen med 46% vid transporter av färdiga produkter. Bra för dig, bra för miljön och bra för kommande generationer.

Vi lovar mer än pellets

Vi lovar trygghet genom pålitliga leveranser av produkter med en jämn och hög kvalitet. Vi lovar att aldrig äventyra hållbarheten i ekosystem, miljö, fabriker, produktion eller affärer. Vi lovar att alltid finnas nära när du behöver oss. Och vi lovar att vara proaktiva och försöka förutse saker som kommer ske snarare än reagera när de sker.

Läs mer om vårt erbjudande